Bron: Omroep MAX

Zoektocht naar de beste thuisbakkers weer geopend

Het laatste seizoen van Heel Holland Bakt is pas net afgelopen, maar nu al zijn de producten op zoek naar nieuwe bakkers. Bak jij de beste taarten en de lekkerste gerechten? Dan kun je je gerust opgeven om indruk te maken op Janny en Robèrt!

Vorig seizoen werd er een zogeheten Proefdag georganiseerd, die later ook werd uitgezonden. Daarbij kwamen er vijfhonderd kandidaten die een plekje in de befaamde baktent probeerden te veroveren. Het is niet bekend of dat dit seizoen ook weer het geval zal zijn

Winnares Anna Yilmaz was vorig jaar zéér enthousiast toen zij hoorde dat ze mee mocht doen. Op de site van HHB vertelt de korporaal dat ze de hele boel bij elkaar gilde toen het zij het goede nieuws las. "Een paar dagen voor de auditie zette ik pas weer voet aan wal. Hierdoor heb ik amper de tijd gehad om te oefenen voor mijn auditietaart. Ik had gelukkig wel al iets bedacht; het werd een cake met kardemom, bosvruchtenjam, frambozenmousse en een frisse yoghurtfrosting. Én ik had er oublies bij gemaakt.

Gelukkig heb je nog even om er goed over na te denken, aanmelden voor het zevende seizoen kan namelijk nog tot 23 maart.