Mysterieuze dame bij scheidende Barney is Julia Evans uit Londen

De nieuwe vlam van darter Raymond van Barneveld (51) is de 34-jarige Julia Evans uit Londen. Dat bevestigt zijn manager Jaco van Bodegom aan 6 Inside na eerdere berichtgeving van het AD. Hij ontkent verder de geruchten dat het gaat om een vrouw die dertig jaar jonger is dan Barney zelf en actief is of was in de pornoindustrie.

Julia heeft zelf geen kinderen en ontmoette van Barneveld een paar maanden geleden: "Ze is een gerespecteerd manager bij een bedrijf in de regio Londen en niet actief in de dartsport." Wegens privacyoverwegingen wil Van Bodegem niet meer kwijt over de vrouw tegen het AD. Hij bevestigt wel de authenticiteit van het geruchtmakende filmpje dat dinsdag opdook bij The Sun. Op de beelden zijn Barney en Julia kussend te zien.

Barney en Silvia zouden al eerder besloten hebben uit elkaar te gaan en hun breuk in alle rust hebben voorbereid. "Ze waren tot de conclusie gekomen dat het niet meer werkte, maar hadden op dat moment geen haast. Voor Raymond en Silvia hoefde een scheiding zeker niet op stel en sprong. Een overval, vorig jaar zomer in de woning van de Van Barnevelds, en de nasleep daarvan zette de breuk op een lager pitje."

Bron: © 2019 ANP