Volgers bekritiseren Gigi Hadid vanwege samenwerking McDonald's

Een model dat friet eet en daar ook nog eens flink voor betaald krijgt. Dat verhaaltje ging er niet in bij de volgers van Gigi Hadid, die tijdens Coachella een samenwerking met McDonald's deed. Gigi postte een foto op Instagram waarop ze te zien is met een bakje frietjes van de fastfood-keten en schrijft erbij: "Pre-festival met McDonald's, genoeg gegeten en gedronken. Bedankt vrienden!"

Het leverde Gigi bakken met kritiek op van haar fans, omdat ze fastfood promoot en dat is volgens velen ongezond. "Ik snap niet waarom je McDonald's zou promoten. Ik sta ervan versteld dat een intelligente, goed geïnformeerde vrouw als jij, die veel invloed heeft op mensen, je wilt associëren met zo'n bedrijf. Dit doe je toch niet alleen maar voor het geld? Er zijn andere manier om genoeg te eten en drinken," aldus een volger.

Een ander zegt: "Je bent prachtig maar op deze manier promoot je obesitas en maak je de gezondheid van anderen kapot." En weer iemand anders schrijft: "Wat een waardeloze samenwerking, McDonald's is puur vergif."

Hadid heeft nog niet gereageerd op de kritiek aan haar adres.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BwPyhCHHsFn/

Bron: © 2019 ANP