Bron: Talpa

Van simpel rijtjeshuis naar luxe penthouse in Paleis voor een Prikkie

Ons favoriete tv-duo was maandagavond weer zeer op dreef in Paleis voor een Prikkie. Frank en Rogier gingen in de uitzending van maandag aan de haal met de woning van de familie den Brom uit Puttershoek. Na de komst van van de interieur-designers zag het huis vooral heel… blauwig.

Frank & Rogier reisde dit keer af naar Puttershoek, een pittoresk dorpje aan de Oude Maas in Zuid-Holland. Nadat vader Marcel vijf jaar geleden zijn baan verliest, moest de familie den Brom hier noodgedwongen hun intrek doen. Ondanks dat ze hier nu al jaren wonen, mist het gezin toch vaak de grote stad. Daar weten Frank & Rogier wel raad mee, en daarom toveren zij hun huisje om tot een prachtige woning die heel stedelijk oogt.

Ondanks de verhuizing heeft de familie het nog steeds niet heel breed en daarom zijn de meubels in de woning dan voornamelijk afkomstig van anderen. Aangezien dit nogal rommelig oogt, hebben koopjesjagers Frank & Rogier voor slechts €250 (!) nieuwe meubels gekocht. Alles wat nu zijn intrede doet in het huis heeft maar één kleur: blauw, de favoriete kleur van de familie.

En wat een resultaat! De woning is geheel getransformeerd naar een prachtig blauw en strak huis. De familie is dan ook zéér onder de indruk: “Ik had wel wat leuks verwacht, maar dít… dit had ik echt niet verwacht”, aldus een emotionele Marcel. En dat terwijl hij naar een schitterende foto kijkt van hun pasgeboren baby.

Kortom, het was weer hartverwarmend!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=172JvBX5gpI