Bron: RTL

Tweede kindje voor 'bakfietsvader' Rogier

Rogier van der Linden uit Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? krijgt een tweede kindje. De sympathieke 'bakfietsvader' uit Leiden die het hart van Gordon helaas niet wist te veroveren is waanzinnig blij met dit leuke babynieuws.

Dat maakt Rogier vandaag zelf bekend op Instagram. ''Deze zomer word ik weer vader..... boy or girl.... #genderreveal #babyreveal #surprise #boyorgirl #verrassing #gay'' om vervolgens nog een zootje vrolijke hashtags erachteraan te werpen.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BwRERu2h93b/

Om het geslacht van het kindje voor vrienden en familie bekend te maken, heeft hij een bijzondere verrassing laten maken. Ine uit Heel Holland Bakt heeft namelijk een 'gender reveal'-taart voor Rogier gebakken, zo laat hij zien op Instagram in een filmpje.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BwRE2maBDco/

Rogier heeft al dochtertje Jamie, die het hart van Gordon deed smelten met een tekening van een vlinder. Via stichting Meer Dan Gewenst kwam hij destijds in contact met de moeder van Jamie. Zijn dochtertje was ook al alles voor Rogier tijdens de opnames van 'Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?', vertelde hij destijds aan de Telegraaf. ''Als de trouwerij was doorgegaan, dan zou Gordon op de tweede plaats zijn gekomen. Dat wist hij.'' Het contact met Gordon is ook na de opnames altijd heel goed gebleven, vertelde Rogier vorig jaar in Shownieuws.