Taylor Swift lacht om eigen uitspraken over breuk met Joe Jonas

Taylor Swift heeft spijt van de uitspraken die ze jaren geleden deed op tv over de breuk met Joe Jonas, maar aan de andere kant kan ze er ook wel om lachen. De nu 29-jarige Swift zei in The Ellen DeGeneres Show dat ze vroeger nogal opstandig was.

Swift verscheen elf jaar geleden in de show van Ellen voor de promotie van haar album Fearless, toen ze vertelde dat ze gedumpt was door Joe tijdens een telefoongesprek dat nog geen halve minuut had geduurd. Swift vertelde dat dit haar inspiratie bood voor het nummer Forever & Always, dat gaat over het bittere einde van een relatie. "Ik zal niet in staat zijn om de jongen te herinneren die het met me heeft uitgemaakt via de telefoon in 25 seconden", zei ze toen.

Tegenwoordig is Taylor wat wijzer dan toen ze 18 was. "Het was te veel. Ik was achttien jaar oud. We lachen er nu om, maar dat was nonsens, het was gewoon tienergedoe toen", aldus de zangeres die tegenwoordig samen is met acteur Joe Alwyn. Joe Jonas trouwde onlangs met Game of Thrones-actrice Sophie Turner.

Bron: © 2019 ANP