SHOCKING: Wesley en Yolanthe gaan scheiden

Een grote shock in Nederland: Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau besloten een punt achter hun huwelijk te zetten. Dat bevestigt het manangement van het stel.

Volgens het management van de twee hopen ze op respect voor hun privacy. Allebei houden ze momenteel een voorlopige pers- en mediastop. Of zij ook juridisch gaan scheiden, kan de zegsvrouw niet melden. Het tweetal doet verder geen mededelingen over de reden van het besluit.

Op 1 januari 2018 postte Yolanthe nog een familiekiekje vanuit Disneyland. Maar de laatste foto daarvoor met haar ex Welsley was op 15 februari 2017. Dat is alweer ruim een jaar geleden. Aan Grazia vertelde de krullenbol waarom ze nooit een foto van haar lover postte:"We hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram gebruik als platform voor mijzelf en mijn werk. Bewust los van Wesley.Ik word al zo vaak als voetbalvrouw neergezet.”

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BdabPzBl-PW/

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BQi76LGDECB/

Daarentegen schreef Wesley op 26 december 2018 nog bij een foto van zichzelf met Yolanthe en Xess Xava "I have it all ❤️" Op 1 januari luidde hij het nieuwe jaar in met zijn geliefden en schreef hij bij het plaatje: "Deze 2 kanjers houden zo veel van mij. 🙌"

Embedded content: https://www.instagram.com/p/Br3bZ9qAF_s/

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BsFqtkdArBf/

Het tweetal stapte in 2010 in het huwelijksbootje. Zij gaven elkaar het ja-woord in Italië, nabij Florence. In 2015 kregen zij een zoontje, Xess Xava. Hier ging een lang medisch traject aan vooraf. Het showbizzduo lieten dit najaar nog weten druk bezig te zijn met de adoptie van een kindje.

Voor Wesley Sneijder is het de tweede scheiding in zijn 34-jarige leven. Hij was eerder getrouwd met zijn jeugdliefde Ramona; haar gaf hij op zijn 21e het ja-woord. Zij kregen samen een zoon, Jessey. In 2009 verbrak Sneijder het huwelijk.

Yolanthe Cabau van Kasbergen had eerder een relatie met volkszanger Jan Smit. Deze relatie ging kapot toen Yolanthe werd betrapt terwijl zij in een parkeergarage stond te zoenen met Wesley. De relatiebreuk van Yolanthe en Jan staat bij het grote publiek in het geheugen gegrift door het interview dat moeder Gerda Smit gaf over de gastendoekjes en de blender die Yolanthe zou hebben meegenomen. Daarvoor had zij een relatie met rapper Baas B.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/qir39MOv6q/