Bron: Instagram @mikkykiemeney

SEXY: Dit zijn de vrouwen achter de mannen van Ajax

Dinsdagavond speelt Ajax het beslissende duel tegen het Italiaanse Juventus. Afgelopen woensdag maakten de jongens van Ajax al Nederland trots door ijzersterk te spelen. Maar hun grootste fans zijn natuurlijk hun eigen familie, vrienden.. én vriendinnen! Tijd om de dames van de Ajax-mannen onder de loep te nemen. Spoiler alert: er zitten sexy foto's tussen!

Naomi Veltman

Naomi is al drie jaar getrouwd met verdediger Joël Veltman. Samen hebben ze ook een prachtig dochtertje op de wereld gezet: Sienna.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BoJB3QViLvS/

Marije Schöne

De vrouw van de Deense middenvelder Lasse Schöne heet Marije. Samen hebben ze al twee kinderen: Dochter Mila en zoon Robin.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BOPkZhaAgJT/

Inge van der Kroon

Middenvelder Dani de Wit heeft al een tijdje een relatie met zijn vriendin Inge van der Kroon. Ze weten in ieder geval wel hoe ze een leuke tijd met elkaar kunnen hebben!

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BsDs3yUnl7M/

AnneKee Molenaar

De blonde AnneKee heeft een relatie met de 19-jarige Matthijs de Ligt. Niet alleen hij is bekend, met zo'n 40.000 Instagram-volgers is ze zelf ook aardig op weg naar de top.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/Bve5zavBbOa/

Candy-rae Fleur

Candy-rae is de vriendin van verdedigende middenvelder Daley Blind. Hoewel ze al verloofd zijn, weet niemand wanneer ze elkaar het ja-woord gaan geven.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/Ben_P41gCv1/

Mikky Kiemeney

Frenkie de Jong is al een tijdje dolgelukkig met zijn vriendin Mikky. En gelukkig voor ons vieren ze hun liefde ook via foto's op Instagram!

Embedded content: https://www.instagram.com/p/Br2VP49lxxZ/