Bron: Netflix

Penn Badgley maakt duidelijk: Joe Goldberg is NIET sexy!

Even stiekem je nieuwe crush stalken op Instagram, dat doen we allemaal weleens… toch? Niets mis mee, zolang het maar geen extreme vormen aanneemt. Het gaat pas mis als je net zo ver gaat als Joe Goldberg in de Netflix-serie You. Het stalken in deze serie gaat wel héél ver. Toch vinden sommige vrouwen dat blijkbaar wel aantrekkelijk… Penn Badgley laat in ieder geval weten hoe hij daar over denkt!

Dacht je dat het na Fifty Shades of Grey wel klaar was met manipulatieve en obsessieve mannen, nou, daar dacht Netflix mooi even anders over! Op 26 december bracht het populaire platform de nieuwe serie uit, nadat deze eerder al te zien was op reguliere Amerikaanse tv. De serie was de zoveelste instant hit voor de streaming service en miljoenen mensen bingde de hele serie in één keer. De serie roept tegelijkertijd interessante vragen op: hoe ver kun je gaan met het ‘stalken’ van anderen? Waar ligt de grens?

Dat de hoofdrolspeler in deze serie die grens passeert, dat is wel duidelijk. Verrassend genoeg, laten veel meisjes op social media weten dat zij Joe juist heel sexy vinden! Ondanks dat hij liegt, stalkt, manipuleert en zelf mensen vermoord (!), heeft hij inmiddels zoveel vrouwelijke aanbidders dat zelf acteur Penn het tijd vond om hier een eind aan te maken.

Nee beste fan, Penn gaat je niet kidnappen!

Embedded content: https://twitter.com/PennBadgley/status/1083083747111649280

En nee, hij is dus ook niet sexy!

Embedded content: https://twitter.com/PennBadgley/status/1083083902317719552