Bron: Sony

Opnames Bad Boys 3 vandaag gestart!

Het leek er nooit van te komen, maar vandaag is het dan zover: de opnames voor het langverwachte derde deel van Bad Boys gaan beginnen!

Oud-gedienden Will Smith en Martin Lawrence keren weer terug en lijken dolenthousiast. De regie is in handen van de Vlaams-Marokkaanse regisseurs Adil el Arbi en Bilall Fallah, die recent nog de Vlaams-Nederlandse film Patser uitbrachten.

Op zijn Instagram laat Will Smith weten, "First Day of Shooting tomorrow! We watched @BadBoys 1 & 2 together over the weekend. It’s about to be KRAZY!". De afgelopen dagen was op zijn stories al te zien hoe de voorbereidingen druk aan de gang waren. Oud-regisseur Michael Bay is niet meer aan de film verbonden, maar laat in een reactie onder de foto weten "Good luck. I'm sorry to miss this one. You guys will kill it!!"

De film gaat 'Bad Boys for Life' heten en zal gaan over een strijd laten tussen de AMMO, een elite team van de beste agenten van Miami en een drugskartel dat wordt geleid door de meedogenloze en koelbloedige leider Armando Armas (Jacob Scipio). De film draait naar verwachting 17 januari 2020 in de bioscoop!

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BslD8IhhUP4/