Bron: ANP Kippa

Najib Amhali openhartig over verleden: "Ik had er geen zin meer in"

In een nieuwe aflevering van Bij Andy in de auto! met presentator Andy van der Meijde is cabaretier Najib Amhali openhartig over zijn verleden. "Ik weet niet wát er aan de hand was, maar het was even niet goed!"

Najib zit nog geen vijf minuten bij Andy in de auto of de presentator raakt al een gevoelige snaar bij de cabaretier. Wanneer hij namelijk begint te praten over Najib's laatste theatershows van drie jaar geleden, begint Najib te vertellen over zijn verleden vol drank, drugs en gokken. "Een black-out gewoon, het leven. Ik zag niks meer zitten en had er geen zin meer in. Ik denk waar doe ik dit voor? Uiteindelijk doe je het voor je vrouw, je kinderen, ik heb een mooi leven. Wat zit je nou te zeuren? Een depressie. Weet je, alles komt tegelijk. Als je niet gaat praten en hulp gaat zoeken, dan uh..." [...] Ik ben niet iemand die praat, maar dat is de enige oplossing man.

Praten over zijn drank-, drugs- en gokproblemen bleek voor Najib inderdaad dé oplossing te zijn. "Toen dacht ik ineens radicaal nu stop ik. Dus ik drink nu al acht maanden niet meer. Ook geen drugs, ook geen gokken meer." En hij sluit het gesprek gelukkig met een vrolijke noot af: "En nu hou ik een hoop geld over, man!"

De hele aflevering van Andy en Najib is hier terug te zien.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=nzhWJrBykPQ

Worstel jij met zelfmoordgedachten? Praat erover! Bel 0900-0113 of chat via www.113.nl.