Morgen begint nieuwe spelshow 'De Gordon tegen Dino Show'!

Morgen start het nieuwe programma De Gordon tegen Dino Show op SBS6, met 'onze' eigen Jan Versteegh als presentator en het belooft een hysterische boel te worden!

Wat krijg je als je een bloedfanatieke Gordon en een hysterische Jandino Asporaat het tegen elkaar laat opnemen in een doldwaze spelshow? Juist, chaos! Binnenkort start, onder mijn bezielende leiding de 'Gordon tegen Dino Show'. Aan 6 Inside vertelt de zanger alles over het nieuwe programma.

In de improvisatieshow, die onze eigen Jan Versteegh als presentator in goede banen mag leiden, zullen Gordon en Jandino er alles aan doen om te winnen.

Elke week nodigen Jandino en Gordon een bekende gast uit om hun team te versterken. Tijdens het spel moeten de BN'ers improviseren en de lachers op hun hand krijgen, in dit geval het publiek! Er is ook een groot finalespel waarbij de teamcaptains en de BN'ers in een speciaal 'naaktpak' worden gehesen. Beantwoord je vervolgens een vraag fout? Dan zul je een kledingstuk uit moeten doen, en de eerste die naakt is, verliest.