Luv' duikt in Miami de studio in voor opnames zomerhit

Luv' is volgende week voor het eerst in veertig jaar weer in de studio te vinden. De meidengroep, die vooral in de jaren zeventig succes had, reist in enigszins nieuwe samenstelling af naar Miami om een zomerhit op te nemen. Dat zegt zangeres Marga Scheide in De Telegraaf.

De Amerikaanse tekstschrijver en producer Keith Morrison schreef een single voor Marga, José Hoebee en kersvers lid Chimène van Oosterhout. "We hebben het lied gehoord en zijn razend enthousiast", vertelt Marga. "Vanwege allerlei verplichtingen konden we eigenlijk niet weg, deze periode. Maar omdat we de single vóór de zomer willen uitbrengen is er haast geboden."

Het drietal kwam via een gezamenlijke vriend in contact met Keith, die vijf liedjes voor ze heeft klaarliggen. De zangeressen dachten eerst dat ze in de maling werden genomen. "'Dit zal wel een grap zijn', zeiden we tegen elkaar. Maar het blijkt dus toch werkelijk waar te zijn. Binnenkort gaan we weer eens lekker ouderwets de hitlijsten bestormen."

Luv' scoorde in het verleden hits met nummers als Casanova, U.O. Me (You Owe Me) en You're the Greatest Lover. Eerder maakten Patty Brard en Ria Tielsch deel uit van de groep. Begin dit jaar werd bekend dat presentatrice en actrice Chimène zich bij Marga en José had gevoegd.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=Zic87T_nNEE

Bron: © 2019 ANP