Lil' Kleine komt met kledinglijn én nieuwe muziek

Lil' Kleine heeft al lang veel meer omhanden dan alleen zijn muziek. De rapper is al horecaondernemer en sinds kort ook kledingontwerper. Toch gaat Kleine terug naar 'de basis': hij komt met een nieuw album. De komende tijd verschijnen steeds meer singles, die de opmaat vormen voor de nieuwe plaat, zo vertelde Lil' Kleine aan 6 Inside.

Niet alleen een nieuw album is op komst, ook Lil' Kleines eerste spruit maakt over een paar maanden zijn opwachting. Zijn verloofde Jaimie Vaes moet in juli bevallen van een zoontje. Volgens Lil' Kleine zijn ze "samen zwanger". "Het is niet dat ze me iets verbied. Dat ik geen sigaretjes mag roken of biertjes mag drinken, maar niet tot het gaatje gaan."

Vorig jaar ging Lil' Kleine op zijn knieën voor Jaimie, maar voorlopig staan de twee nog niet voor het altaar. "Ik snap dat je als vrouw ten allen tijde in je trouwjurk wil passen, niet dat die aangepast moet worden op je zwangere buik", zegt de rapper/horecaondernemer/kledingontwerper. "Ik snap ook dat je wil genieten van je trouwdag. Daar hoort zeker een drankje bij. Dus dan liever met die kleine."

Bron: © 2019 ANP