Jennifer Aniston: Ross en Rachel nog steeds bij elkaar

Fans van de populaire sitcom Friends hopen al sinds het einde van de serie op een reünie om te weten hoe het nu gaat met hun favoriete personages. Jennifer Aniston denkt in ieder geval dat Ross en Rachel, wiens knipperlichtrelatie een belangrijke verhaallijn was in de show, vijftien jaar later nog steeds samen zijn.

In de Today Show is de actrice zeker van haar zaak. "Ja absoluut", antwoordt Jennifer op de vraag of Ross en Rachel, die samen een dochter hebben en aan het eind van de serie eindelijk weer bij elkaar komen, nu nog bij elkaar zijn. "Emma is volwassen. Ze gaat naar de universiteit? Of nee, dat nog net niet." Adam Sandler, die samen met de actrice wordt geïnterviewd, denkt dat Emma nog op de middelbare school zit. "Ze zit te vapen op de middelbare school en jij knijpt een oogje dicht."

Of kijkers in de toekomst antwoord krijgen op de vraag of het koppel nog samen is, is nog maar de vraag. Waar de makers een reünie van Friends, dat in 2004 na tien seizoenen afzwaaide, uitsloten waren de acteurs positiever. Jennifer zei vorige week in een interview dat ze zeker wist dat naast zij ook David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow 'ja' zouden zeggen.

Bron: © 2019 ANP