Jarige Ilse DeLange had nergens anders willen zijn op verjaardag

Al is ze ver van huis, Ilse DeLange is dolblij dat ze haar 42e verjaardag klein heeft kunnen vieren met de Nederlandse songfestivaldelegatie in Tel Aviv. "Vanmorgen hebben ze al voor me gezongen bij het ontbijt. Ik ben helemaal blij, ik had niet op een andere plek willen zijn op mijn verjaardag", zegt Ilse voor de camera van het ANP.

Tijdens het concert van Duncan op maandag zat Ilse ook in de zaal. Trots zat ze achterin met zijn liedjes mee te zingen. "Ja haha, ik ken al wel een paar liedjes ja. Ik zit stiekem in een hoekje alle koortjes mee te zingen. Vind ik leuk!"

Ilse is maar wat trots op 'haar' Duncan, die in 2014 in team-Ilse zat tijdens het vijfde seizoen van The Voice of Holland. "Hij heeft al zoveel geweldige songs en ik vind het zo fijn voor hem dat hij nu nog meer kan laten horen wat hij in zijn mars heeft."

"Hij heeft de afgelopen jaren heel gedisciplineerd en op de achtergrond zijn ambacht geperfectioneerd", gaat Ilse verder. "Hij heeft zijn sound gezocht en dan komt iemand zo naar buiten. Ik heb daar ontzettend veel bewondering voor."

Bron: © 2019 ANP