Jamai gaat weer 'lol maken' op vrijdag bij RTL met Chantal Janzen

Fans van Jamai en Chantal Janzen hebben weer iets om naar uit te kijken: het duo komt met een nieuwe zangshow waarin artiesten wekelijks hun kunsten mogen laten zien aan honderd muziekprofessionals. Het programma heet All Together Now en is vanaf mei te zien bij RTL.

Tegen het AD zegt de presentator dat het programma zeker niet de zoveelste talentenjacht is. "Wat wij maken is vooral sympathiek en gezellig amusement. Een vrijdagavondje lol maken dus", vertelt hij over de succesformule van EndemolShine, die al aan meerdere landen is verkocht.

In All Together Now is het de bedoeling dat zo veel mogelijk van de honderd professionals, zoals rappers en zangcoaches, voor een kandidaat opstaan en uit volle borst meezingen. De kandidaat met de meeste profs achter zich, wint de aflevering.

Op Instagram schrijft Jamai: "Peppie & Kokkie zijn weer terug vanaf 3 Mei met de nieuwe grootse zangshow “All together Now”!!". De foto is al een tijdje geleden genomen, maar Jamai kon geen recentere vinden. Hij grapt: "Chantal is hier zwanger van de lieve Bobby en ik ook maar dan van een hamburger."

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BtNpWSXAMI5/

Chantal is momenteel te zien als jurylid bij Holland's Got Talent, en één van de grote, overgebleven gezichten bij RTL. Na het vertrek van Wendy van Dijk en Linda de Mol grapte zij over haar nieuwe positie binnen het bedrijf in dit filmpje:

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BstKoTqAFyr/

Bron: © 2019 ANP