HEFTIG: Raymond van Barneveld gaat na 25 jaar scheiden van Silvia

Darter Raymond van Barneveld gaat na 25 jaar huwelijk scheiden van zijn vrouw Silvia. Dit is bevestigd na een filmpje dat eerder vandaag opdook van de darter. In het filmpje van de Engelse roddelkrant The Sun is hij kussend gespot in een hotellobby met een veel jongere vrouw in het Engelse Exeter…

De manager van de Haagse darter heeft aan het ANP bevestigd dat de twee gaan scheiden. De beelden zouden vermoedelijk gemaakt zijn na Van Barnevelds nederlaag tegen Michael Smith in de Premier League op 28 februari.

Embedded content: https://twitter.com/alessandro88nl/status/1105248975786045440

Een hotelgast laat tegen The Sun weten: “Ik was in de lobby met mijn vriendin toen we die twee de lift uit zagen komen met hun koffers om uit te checken. Ik dacht dat het misschien zijn dochter was of iets. Maar toen zag ik hem haar kussen. Ik was verbijsterd.”

“Er waren veel dartsfans in dat hotel na die Premier League-avond en Barney was openlijk aan het kussen met een mevrouw die niet zijn vrouw is. Hij gedroeg zich ook niet echt alsof het een geheim was.”

Het huwelijk van Raymond en Silvia staat al enige tijd onder druk. De woningoverval die Silvia meemaakte, is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Bovendien ging Barney al eerder vreemd. Of de vrouw op de beelden van The Sun nu ook direct de nieuwe vriendin is van Van Barneveld weet zijn manager niet zeker. "Ik denk van wel", antwoordde hij toen hem de vraag werd gesteld.