Gordon zegt DWDD-debat met Angela de Jong af

Gordon gaat dinsdagavond toch niet in debat met tv-recensent Angela de Jong van het AD. De DanceSing-presentator zou verbaal met haar de degens kruisen nadat De Jong had gezegd over Gordon en Wendy van Dijk met onder meer de opmerking dat zij "sleets" zouden zijn.

DWDD kondigde een grote verbale confrontatie aan. Maar iets voor zes uur liet Gordon op Facebook weten geen zin te hebben in het debat. "Laat ik nou eens luisteren naar m'n onderbuik", schrijft Gordon. "Geen aandacht meer besteden aan deze vervelende mevrouw dus DWDD afgezegd. Focus op de toekomst, mijn mening is duidelijk!"

Embedded content: https://www.facebook.com/Gordon.Official.Fanpage/posts/10157631779999237?__

De Jong spreekt in haar column haar verbazing uit over de aankoop van de twee RTL-sterren. "Waarom richt John de Mol zich op presentatoren die op hun retour zijn bij de tv-kijker?", stelt De Jong, die dat onbegrijpelijk vindt. Gordon verwijt de tv-recensent van het AD leeftijdsdiscriminatie. "Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen", stelt de bekendheid in zijn betoog.

Bron: © 2019 ANP