Glennis Grace fantaseert over een groot gezin met haar Levy

Glennis Grace heeft altijd al van een groot gezin gedroomd. De zangeres kan dan ook niet wachten om kinderen te krijgen met haar zestien jaar jongere vriend Levy Simon. "We praten en fantaseren er echt over. Ik hoop echt dat het mij gegeven is", zegt de 40-jarige zangeres in de podcast Real Talk van FunX-dj Fernando.

De Lady of Soul hoopt binnen twee jaar een kind te hebben met hem. "Gelukkig is hij iemand die jong vader wil worden. En hij is gek op familie."

Glennis kreeg twee jaar geleden een relatie met gitarist Levy. “Ik zat toen best wel in een soort donkere periode in mijn leven. Alles ging goed. Mijn carrière. Maar persoonlijk ging het stukken minder. Ik was niet gelukkig. Hij was de eerste die me buikpijn gaf van het lachen." Over het leeftijdsverschil zegt Glennis dat ze er niets van merken. "Ik ben nog jonger in mijn hoofd dan dat hij is."

Glennis onthult in de podcast dat ze het soms mist om als Glenda, zoals ze echt heet, gezien te worden. "Kijk, als artiest ga ik op een podium staan en zien mensen me", legt ze uit. "Ik hunker er nog steeds naar om als Glenda Batta gezien te worden.” Volgens de zangeres komt het doordat ze al van kleins af aan in het vak meeloopt. “Eerst was het als kindsterretje: doe maar je trucje en we vinden het allemaal te gek. Maar waar blijft de rest van je persoon? Daar heb ik wel heel lang heel veel moeite mee gehad en af en toe nog steeds."

Bron: © 2019 ANP