Bron: BNNVARA

Ex van Gordon in First Dates Hotel

De ex van Gordon, Wes Mutsaars, was gisteren te zien in First Dates Hotel. In het dateprogramma hopen singles via een blind-date een nieuwe levenspartner te vinden. En dat de 38-jarige KLM-stewart Wes maar al te graag van beide walletjes snoept, blijkt maar weer nu hij op date ging met een vrouw.

Wes had in 2013 een kortstondige relatie met niemand minder dan Gordon. Na drie maanden volop te hebben gedatet, besloten de twee om het erbij te laten. Overigens werd door Wes geen woord gerept over zijn verleden met Gordon, en ging hij (tevergeefs) daten met de 35-jarige Samira. Na een lekker diner en een fijne plons in de hottub, was de vonk jammer genoeg niet overgeslagen.

Embedded content: https://twitter.com/kelseyfieret/status/1102310961036304386

Een kleine troost voor Wes: zijn ex Gordon is ook nog single. In december 2018 maakte Gordon het uit met Ryk, een nieuwe lover uit Zuid-Afrika. Dat Gordon toch dolgraag aan de man wil komen, bewijst zijn programma Gordon gaat trouwen... maar met wie? uit 2017. Maar ook dat mocht voor de zanger niet baten. In de finale besloot hij om met niemand in het (gezonken) huwelijksbootje te treden...