Bron: Instagram

Ex Sylvie vermaakt zich met vrouwelijk schoon

Maurice 'Momo' Mobetie maakt het hartstikke goed. De ex van Sylvie Meis laat aan de hele wereld weten dat je je om hem niet druk hoeft te maken, want hij vermaakt zich prima met ander vrouwelijk schoon.

”Vraag je je af of ik gelukkig ben? Zie ik er ongelukkig uit dan?” schrijft hij bij een foto met drie schoonheden op Instagram. Anderen willen dan ook vooral weten hoe het met de anderen op de foto gaat… en hoe ze heten. ”Wie zijn die knappe dames die naast je zitten?” Een ander pest de Zwitserse clubeigenaar een beetje. ”Ben je gelukkig?” vraagt hij naar de bekende weg.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BwPCllFF73z/

Maurice Mobetie, oftewel Momo, en Sylvie Meis hadden in 2015 een relatie. Ze gingen niet op een heel lekkere manier uit elkaar en Momo haalde geregeld naar haar uit. Zo schreef hij op social media kort na de breuk: “Alle relaties kennen lastige tijden. Echte relaties komen daar doorheen.”

Een dag later verduidelijkte Momo: “Over gisterennacht. Haal geen dingen door elkaar. Je kent mijn naam, je kent mijn verleden niet. Ik ben gezegend. […] Geen disrespect, gewoon door met het leven, ga door met het jouwe.” En plaatste hij een foto waar hij met een bloedmooie dame op de rand van een bed zat…

In 2016 kondigde Momo nog aan dat hij in een realityserie de vuile was zou buiten hangen over zijn turbulente relatie met Sylvie, maar die is er nooit van gekomen. In september van dat jaar werd hij nog gespot met Sylvie’s aartsrivaal Sabia in een restaurant en daar zou het volgens bronnen destijds niet bij zijn gebleven, zoals je via deze link kan lezen.

Sylvie lijkt inmiddels zelf ook weer vrijgezel te zijn. Shownieuws kon vrijdagavond als eerste melden dat de presentatrice en haar Bart uit elkaar zijn. Ze vierde haar 41e verjaardag zaterdag ook nog eens zonder haar geliefde.