Ex-Miss België weer in opspraak! Tanja Dexters vlucht voor camera

Tanja Dexters, voormalig Miss België en in 2011 winnaar van Expeditie Robinson, is opnieuw in opspraak gekomen. Zij en haar vriend crashten maandagavond in hun Jaguar en gingen er vervolgens vandoor. Gevlucht voor de politie? Volgens haar vriend zit het anders.

"Tijdens de 35 minuten dat we bij de wagen bleven, werd Tanja getipt dat Luk Alloo onderweg was met een filmploeg voor Alloo bij de Wegpolitie", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws. Alloo bij de Wegpolitie is de Vlaamse variant van Wegmisbruikers. "In dat circus hadden we helemaal geen zin. Ik heb een business in de streek en heb altijd geprobeerd om met Tanja onder de radar te blijven."

Bij het ongeluk zou haar vriend achter het stuur hebben gezeten. Hij botste met de wagen op zijn voorganger en kwam tot stilstand tegen de betonnen middenberm. Het blijft verder gissen of de komst van een cameraploeg de echte reden was van hun vertrek.

Dexters is de laatste tijd wel vaker negatief in het nieuws. Ze werd vorig jaar nog in één adem genoemd met een omstreden zakenman, die volgens Belgische media maar liefst 22 faillissementen op zijn naam heeft staan en wordt verdacht van witwassen. De blondine was van plan om samen met hem een bar te openen in Antwerpen. "Hij wil anoniem blijven, ik ben het gezicht van de bar", zei ze toen.

Bron: © 2019 ANP