Drew Barrymore voelde nooit druk om af te vallen

Hoewel Drew Barrymore al sinds haar zevende een gevestigde naam is in Hollywood, heeft ze nooit druk ervaren om wat kilootjes kwijt te raken. "Nooit gedaan en dat gaat ook nooit gebeuren", zegt de 44-jarige actrice in People.

Drew besefte op jonge leeftijd al dat gedwongen afvallen niet werkt. "Ik heb altijd erg gepleit voor het accepteren van je eigen genen, want ik ben nooit heel dun geweest", legt ze uit. "Ik wist dat dat voor mij zou betekenen dat ik mezelf zou moeten uithongeren en dat ik 24 uur per dag zou moeten sporten om zo'n lichaam te krijgen en dat is voor mij nooit zo belangrijk geweest. Ik wil bedrijven runnen, kinderen hebben en genieten van eten en wijn."

Hoewel de actrice niet maalt om haar kledingmaat of het getal dat haar weegschaal aangeeft, vindt ze haar gezondheid wel heel belangrijk. "Ik wil achter mijn kinderen kunnen aanrennen en fulltime moeder zijn. Als alleenstaande moeder betekent dat soms een dubbele werklast. Omdat op 44-jarige leeftijd vol te houden, moet ik wel goed voor mezelf zorgen."

Bron: © 2019 ANP