Bron: ANP

Donny Roelvink toont pikante clipopnames

Donny Roelvink is druk bezig met het bouwen aan zijn carrière op het gebied van fitness en televisie. Recent maakte Donny bekend dat hij óók wilde werken aan een muziekcarrière en daar toont hij nu een voorproefje van.

Op zijn Instagrampagina plaatst Donny pikante foto's van de zijn videoclip, hoogstwaarschijnlijk voor zijn eerste single. De 21-jarige zoon van Dries Roelvink wordt omringd door voluptueuze vrouwen met nogal weinig kleren. Donny zelf is groot fan van de Canadese rapper/zanger Drake en de setting doet dan ook enigszins aan zijn stijl denken.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BtOihw6hY1S/

Bij de tweede foto schrijft Donny: “En ze kan zakken naar beneden ze krijgt spierpijn”. Het lijkt erop dat hij hier een tekst citeert uit het bijbehorende nummer.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BtT2Pcwh6m5/

Recent liet Donny weten in MOKUM Magazine dat hij in 2019 enkele persoonlijke veranderingen wil doorvoeren. Zo wil hij minder gaan blowen, en zijn carrière verder uitbreiden, waaronder dus op het gebied van muziek. "Ik kan alvast verklappen dat er binnenkort muziek van mij aankomt. Het nummer is al af en binnenkort gaan we er een videoclip bij schieten", liet hij toen weten. Daarnaast werd vorige week bekendgemaakt dat de Roelvinkjes terugkeren met een nieuwe realitysoap.

Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat!