ZIEN: Deze BN'ers stemmen voor de verkiezingen!

Veel politici en prominenten hebben al gestemd voor de Provinciale Staten en de waterschappen en roepen hun volgers op hetzelfde te doen. Ook BN'ers doen een duit in het zakje. "En? Hebben jullie het potlood al ter hand genomen? Wel stemmen hoor", twittert Georgina Verbaan.

Embedded content: https://twitter.com/GVerbaan/status/1108297934154752000

Ook Claudia de Breij vindt het belangrijk dat haar fans naar de stembus gaan. "Niet stemmen bestaat niet. Of je stemt door je stem uit te brengen, of je stemt door thuis te blijven en stilzwijgend de waarde van een diehardstem te verdubbelen", luidt het citaat van schrijver David Foster Wallace dat de cabaretière op Instagram deelt.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BvOgXLTndaI/

"Het is juist vandaag heel goed om je stem te gebruiken! Ik zeg ga #stemmen", vindt ook Gijs Staverman.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BvOYHsYhSpA/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=icmzbvz7wypr

Hadewych Minis roept haar volgers iets voorzichtiger op om in actie te komen, maar toch enigszins met klem. "Lieve mensen, gaan jullie ajb ajb stemmen vandaag?", zegt de actrice.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BvOT1_dncus/

Ali B is er al helemaal over uit naar wie de stemmen moeten gaan. "Kom we gaan met z'n allen op Brace stemmen", grapt de rapper op Instagram over zijn vriend die op de lijst staat van de Bonairiaanse partij Union Patriotico Boneriano.

En natuurlijk staat ook onze eigen Jan in een stemhokje!

Embedded content: https://www.instagram.com/p/BvOtwUBBeDr/

Bron: © 2019 ANP