Bron: Instagram

Bevestigt Rodanya hier de relatie van Morgan en Milou?

Rodanya uit Temptation Island lijkt een bizar gerucht te bevestigen op Instagram. De Nederlandse schoonheid, die samen met Morgan meedeed aan het realityprogramma, zou haar vriend zijn verloren aan een andere deelneemster.

Beautify heeft een screenshot weten te bemachtigen van de reacties onder een van haar nieuwste foto's. Daar vroeg een fan: ''Hoe voelt het Morgan kwijt te zijn aan Milou?'' Rodanya heeft hierop een duidelijk antwoord: ''Ik wens haar sterkte.''

rodanyaaaaaaaaa

Vrijdagavond liet Rodanya ook al duidelijk blijken dat zij niets meer van Morgan moet weten. Sterker nog, ze leek het verhaal van mede-deelnemer Sidney te bevestigen dat Morgan losse handjes zou hebben. ''Alsof er in mijn hoofd iets losgeslagen is…'' zei Sidney in zijn Instagram Stories, als antwoord op een aantal Instagram Stories van Morgan.

''Vind ik wel een beetje bad ass om te zeggen, want volgens mij is er bij jou iets niet goed in je hoofd met de dingen die je doet, vrouwen slaan enzo.'' Nu kan iedereen natuurlijk zomaar van alles roepen, maar bizar is wel het volgende: Rodanya deelt de video's van Sidney. Daarbij zette ze twee gebalde vuisten en leek zij dus het verhaal van Sidney tot waarheid te verklaren.

rodanyaaaaa