Barney en Silvia hakten knoop met kerst door

Raymond van Barneveld en zijn vrouw Silvia besloten rond de kerst dat ze een punt achter hun huwelijk zouden zetten. Toch maakten ze geen haast met hun scheiding, tot vorige week woonden de twee nog onder één dak.

"Ik heb nog met Raymond samengewoond tot een week geleden", zo staat in een statement van Silvia, die RTL Boulevard woensdag liet zien. Dinsdag werd bekend dat de twee gaan scheiden nadat een video, die eind vorige maand zou zijn opgenomen, verscheen waarop de darter met zijn nieuwe vriendin zoent.

Hoewel Silvia en Barney, die in 1995 in het huwelijksbootje stapten, nog wel samenwoonden was de knoop om niet samen verder te gaan al eind vorig jaar doorgehakt. "In december hebben we besloten om onze laatste kerst samen te vieren. We gingen er niet uitkomen op deze manier", aldus Silvia.

De geruchten dat het niet helemaal goed ging in huwelijk, gingen al langer. Silvia bevestigt dit. "Begin 2018 ging onze relatie al niet helemaal lekker. We hebben besloten het nog een jaar samen te proberen. Er zijn feestdagen gepland en we zijn in september nog met het gezin naar Disney geweest."

Bron: © 2019 ANP