Albert neemt het op voor Gordon

Albert Verlinde kiest de zijde van Gordon in de 'oorlog' die de DanceSing-presentator heeft verklaard tegen AD-recensent Angela de Jong. Gordon is boos op Angela omdat zij hem en zijn nieuwe SBS6-collega Wendy van Dijk sleets had genoemd. Albert Verlinde schaart zich achter Gordon. "Wendy is geen talent op haar retour, dat kun je niet zo zeggen", zei Albert Verlinde over de presentatrice van The Voice of Holland in het SBS6-programma 6 Inside.

"Artiesten op hun retour, dat bestaat sowieso niet", zei Albert. Zangers of acteurs kunnen immers een succesvolle comeback maken als ze een hit scoren of een grote rol krijgen, redeneert de 6 Inside-presentator.

Net als Gordon heeft ook Albert Verlinde kritiek op de AD-columnist. Zij schreef in haar column Angela kijkt TV dat de zender 10 van John de Mol in 2004 een debacle was door de aankoop van sterren, maar volgens Albert Verlinde programmeerde die zender ook een groot aantal succesnummers als Gooische Vrouwen, Joling & Gordon over de vloer en De slimste mens.

Verlinde zei te vermoeden dat Angela een verborgen agenda heeft. "Angela heeft lang negatief geschreven over RTL, maar sinds RTL een strategische overeenkomst heeft gesloten met De Persgroep is zij een stuk positiever gaan schrijven over RTL en ook over RTL Late Night, nu met Twan Huys, is ze ineens positief."

Bron: © 2019 ANP