Bron: ANP

Politie nog steeds op zoek naar informatie omtrent dood Orlando Boldewijn (17)

Aanstaande dinsdag is het één jaar geleden dat Orlando Boldewijn overleed. Stafrechtadvocaat en crime-insider Sébas Diekstra roept op Twitter mensen op om contact te zoeken met de politie als zij meer informatie hebben over de dood van Orlando.

Vorig jaar in oktober maakte het Openbaar Ministerie bekend dat zij een 27-jarige man uit Den Haag ging vervolgen voor betrokkenheid bij de dood van de 17-jarige Orlando Boldewijn. De Rotterdamse tiener was op 18 februari na een afspraak niet thuisgekomen. Zijn lichaam werd ruim een week later in het water van het Böttgerwater gevonden in de Haagse wijk Ypenburg. Uit onderzoek is gebleken dat de Hagenaar de tiener in het water heeft zien liggen en hem daar aan zijn lot heeft overgelaten.

Embedded content: https://twitter.com/sebasdiekstra/status/1096365114595438592

Op basis van het onderzoek kan niet worden vastgesteld dat Orlando door geweld om het leven is gekomen. Het onderzoek van het lichaam van Orlando leverde geen doodsoorzaak op. Daarom is de politie nog altijd op zoek naar antwoorden omtrent de dood van Orlando. Heb jij informatie? Meldt dit dan hier bij de politie!